Oznam pre nových stravníkov 2022/2023

Noví stravníci si prídu vydzvihnuť prihlášku na stravu osobne alebo si ju stiahnu tu a vypísanú a naskenovanú zašlú na e-mail martina.harantova@spsdub.sk a následne vám vedúca ŠJ pridelí variabilný symbol, ktorý slúži pri platbe za stravu. Po vydaní dochádzkových čipov (kartičiek) školou sa prídu vedúcej ŠJ zaregistrovať s čipom (kartičkou). Tie budú slúžiť na registráciu pri vydajnom okienku.

Prihlasovanie je v termíne od 22. augusta do 2. septembra 2022 u vedúcej ŠJ. 

Bez prihlášky nie je možné sa stravovať. 

Registrácia služby

 

1.         Noví stravníci navštívia kanceláriu vedúcej školskej jedálne. Tu získajú prihlášku s číslom zariadenia na odhlasovanie stravy pomocou internetu. Zároveň si zvolia jedinečné prístupové meno (používateľ) a heslo. Odporučené východzie heslo je variabilný symbol stravníka..

Používateľ     - môže obsahovať čísla a písmena bez diakritiky , napríklad „jankomrkvicka

Heslo             - môže obsahovať čísla a písmena bez diakritiky *

 

* Východzie heslo stravníka je variabilný symbol ,  napríklad „1234“,  kvôli ochrane osobných údajov (GDPR) nie je možné získavať heslá z iných systémov a taktiež je nevhodné používať totožné heslo vo viacerých informačných systémoch  z bezpečnostných dôvodov.

 

Po zadaní e-mailovej adresy, si môžete zvoliť aké budete dostávať správy do e-mailu:

O -       potvrdenie objednávky

N-        nedostatočná výška konta

K-        kontrola neodobranej stravy

M-       mesačný prehľad

P-        potvrdenie o prijatí platby

 

Ak si nezvolíte ihneď, môžete tak urobiť dodatočne na stránke www.strava.cz  kliknutím na webovej stránke menu NASTAVENIE.

 

Objednávanie stravy používateľom 

 

2.         Od nasledujúceho dňa po registrácii sa dá objednávať strava pomocou internetu na adrese: www.strava.cz . Jazyk si vyberiete kliknutím na skratku jazyka vpravo hore CZ SK EN. Pri prvom prihlásení zadajte zariadenie  9147 alebo použite tlačítko Vyhľadať jedáleň.

 

3.         Vyplňte a potvrďte položky Používateľ a Heslo, ktoré ste si získali od vedúcej stravovania. Ak ste nový stravník tak ste si údaje zvolili pri registrácii služby (viď bod 1). Stlačte tlačítko Prihlásiť.

Ste prihlásený do systému a môžete odhlasovať stravu. Povinnosťou každého používateľa je zmeniť si východzie „slabé“ heslo na stránke www.strava.cz  , ak sa zobrazí výzva.

 

5.         Pre odhlasovanie stravy vyberte menu Objednávky. Vykonajte požadované zmeny svojich odhlášok kliknutím na príslušný deň/druh jedla (fajočka). Zmeny nezabudnite uložiť potvrdením tlačítka Odoslať. Zobrazí sa „Objednávky boli úspešne uložené“

 

6.         Zo systému sa odhlásite kliknutím vpravo hore ODHLÁSIŤ SA.

 

Ďalšie pokyny, podrobnosti a návody nájdete na www.strava.cz.

Aplikáciu „STRAVA CZ“ do mobilu si môžete stiahnuť cez  „Obchod  Play“ ak používate zariadenie s Androidom. Ak používate telefóny Apple aplikáciu nájdete v  “Apple store“.

 

Poznámka: Vzhľad menu a jednotlivé voľby sa môžu mierne líšiť podľa typu zariadenia (počítač, tablet, mobil) a použitého prehliadača (Chrome, Opera, Firefox, Safari, Internet Explorer)


Dokumenty na stiahnutie

Kalendár podujatí

Predchádzajúci mesiac November 2024 Nasledujúci mesiac
Po Ut St Št Pi So Ne
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30